– Concert solidari d’ajuda als refugiats ucraïnesos

APLAÇAT: Nova data i lloc per determinar

Música per la Pau d’HORIZON FOR SYRIANS i Estrella Mediterrània van proposar el Març 2022 l’organització d’un concert benèfic en favor dels refugiats ucraïnesos a Catalunya.

Malauradament per qüestions alienes a la voluntat dels organitzadors a darrera hora es va haver d’aplaçar l’acte degut a discrepàncies entre la representació congregada i els participants.

Treballem per a una articular una nova convocatòria d’un acte homogeni comptant amb la inestimable i desinteressada col·laboració de:

  • El pianista Ralph Zurmühle i la seva extrema sensibilitat
  • El quartet de l’Oyuna Baturova Group amb la seva incomparable música
  • El pallasso Albert Vinyes amb el seu habitual bon humor

Igualment esperem continuar gaudint de la confiança de l’Ajuntament d’Artés (com sempre que la hi hem demanat) i confiem en poder ampliar el programa amb nous participants que contribueixin a enriquir l’espectacle.

En tot cas el preu seguirà la fórmula de «taquilla inversa» deixant la valoració del ticket a l’assistent i la recaptació anirà destinada a ajudar als ucraïnesos refugiats a Catalunya.

Si fora d’aquest espai o addicionalment voleu col·laborar en l’objectiu de la causa, podeu fer un ingrés al compte bancari amb el número  ES52 3025 0014 0134 0008 9690 indicant com a concepte ‘Ajuda als refugiats’.

La Junta Directiva d’HORIZON FOR SYRIANS