– Diàlegs Mediterranis –

[ 26-11-2018 ] El passat 23 de Novembre es va cel·lebrar a Cal Sitjes d’Artés, el concert solidari Diàlegs Mediterranis. Amb la participació d’alumnes de l’Escola Beit-Al d’Halba (Nord del Líban), alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artés, i l’Oyuna Baturova Grup, ademés de la divertida aparició d’Albert Vinyes entre acte i acte.

L’esdeveniment, que va omplir a vessar la sala, va néixer d’una idea de l’Associació Catalunya-Líban, i va ser organitzada per l’Associació Horizon for Syrians i l’Escola Municipal de Música d’Artés, amb el suport dels Ajuntaments d’Artés i de Barcelona. Cal esmentar la contribució tant compromesa com desinteressada del Oyuna Baturova Grup i del clown Albert Vinyes.

Institucionalment es va comptar amb la presència d’en Manel Vila, Director general de Cooperació Internacional de la Generalitat, del president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas, l’Alcalde d’Artés Ernest Clotet i la regidora de Cultura, Educació i Esports d’Artés, Eli Carracedo.

A la sortida de l’acte, l’opinió dels assistents va ser pràcticament unànime: molt positiva.

La total recaptació del cost de les entrades serà destinat per l’Associació Catalunya-Líban als projectes d’ajuda als refugiats sirians al Líban.

Podeu veure els videos complets de l’acte, per gentilesa de Televisió del Berguedà a:

Teniu també informació gràfica aquí.